Banner 2

Was 't maar zo makkelijk

Moeilijke vragen beantwoord je niet zomaar even. Problemen los je niet altijd op door er een nachtje over te slapen. Is druk gedrag van een kind ADHD? Wordt angst een stoornis? Verandert experimenteren in grenzeloosheid? Is die vlotte vriend uit op misbruik? Lopen ruzies in een relatie of gezin uit de hand? Kun je als ouder niet meer uit de voeten met je onmacht? Kompaan en De Bocht is er voor kinderen, vrouwen en gezinnen met vragen en problemen op het gebied van opgroeien, ontwikkeling en veiligheid. Ook voordat het uit de hand loopt.

‘Dat zou mijn kind nooit doen!’ Of: ‘Dan ga je toch lekker weg bij die zak.’ En: ‘Doe niet zo voor schut!’ Als we heel eerlijk zijn roepen we allemaal wel eens ongemerkt zo’n kreet. Hartstikke cliché, maar wij Nederlanders hebben nu eenmaal snel onze mening klaar. Dat vragen en problemen waar mensen mee zitten vaak helemaal niet zo zwart-wit zijn, weet Kompaan en De Bocht als geen ander.

Om met de wereld te delen waar we goed in zijn en welke hulp wij als geen ander kunden bieden, laten wij u kennismaken met onze nieuwe campagne: “Was ‘t maar zo makkelijk!”

Was 't maar zo makkelijk

Steeds Sterker

Met de campagne zetten we mensen aan het denken en laten we zien dat Kompaan en De Bocht een organisatie is waar mensen terechtkunnen met vragen en problemen die niet zo makkelijk zijn. Dankzij onze vakkennis, jarenlange ervaring en scherpe analyses zijn we in staat oplossingen en handvaten te bieden voor vragen en problemen op het gebied van jeugdzorg en vrouwenhulpverlening. Samen met de cliënt kiezen we doelen en werken we naar een betere toekomst: steeds sterker.

Waarom campagnevoeren?

Het doel van de campagne “Was ‘t maar zo makkelijk!” is het vergroten van de bewustwording rondom ontwikkelingsproblemen en geweld in gezinnen. Want als we zorgen dat problemen op tijd worden gesignaleerd - in buurten en wijken, op scholen en kinderdagverblijven, en in huisartspraktijken - kan in een vroeg stadium passende hulp worden geboden om erger te voorkomen. Tegelijkertijd zullen er problemen blijven bestaan die om direct ingrijpen vragen. Ook dan is Kompaan en De Bocht er om hulp te bieden.

Vragen?

Als u nog vragen heeft over de campagne kunt u contact met ons opnemen of ga naar de downloadpagina. Meer informatie over Kompaan en De Bocht vindt u op deze website. 

Sterk Magazine